Over ons - Vink Keukens - Uw Keukenspeciaalzaak in Molenhoek
Favicon
Vinkje Wit
Persoonlijke begeleiding
Vinkje Wit
Plaatsing met uiterste precisie
Vinkje Wit
Volledig passend en direct gebruikersklaar

Vrijdag 12 januari & zaterdag 13 januari zijn wij gesloten. 16 januari staan wij graag weer voor u klaar! 

Over

Vink
Vormgeving
in Keukens

Lees hier alles over ons familiebedrijf.

Over Ons

Een persoonlijk advies op maat

Bij ons krijg je alle persoonlijke aandacht die bij de aanschaf van jouw droomkeuken noodzakelijk is. Het kopen van een nieuwe keuken is namelijk wat anders dan het doen je dagelijkse boodschappen in de supermarkt. In het proces doen wij ons best om jou en je leef-/gezinssituatie te leren kennen zodat wij dit mee kunnen nemen in het ontwerp en echt iets passends voor jouw situatie kunnen creëren. Wij vinden de uitstraling van jouw keuken belangrijk, maar omdat de keuken een gebruiksobject blijft is het ook fijn dat hij praktisch is ingericht.

Werkwijze

Het proces begint met een intakegesprek waarin wij uitgebreid de tijd nemen om jouw wensen en budget in beeld te brengen. Aan het eind van dit gesprek bekijken wij of het voor ons mogelijk is om een realistisch aanbod te kunnen doen. Zijn wij een match dan gaan wij aan de slag met het ontwerpen van jouw nieuwe droomkeuken! De (3D-)tekeningen en offerte delen wij minimaal een dag voor het vervolggesprek met je zodat je jezelf alvast kunt voorbereiden en het ontwerp op je kunt laten inwerken. Als het nodig is plannen wij nog één of meerdere vervolggesprekken om het ontwerp te finetunen totdat jij niet meer kunt wachten om jouw droomkeuken in het echt te zien!

Een vast team van professionals

Wij werken samen met een vast team van professionals zodat wij jou geheel kunnen ontzorgen; van het verwijderen van de huidige keuken tot het aanleggen of verleggen van leidingen, stukadoren alsmede vloer-, tegel- en electrawerk. Dit alles kunnen wij voor jou uit handen nemen door het inschakelen van onze professionals! Je mag natuurlijk ook gebruik maken van jouw eigen mensen, niks moet maar alles kan.

Ons vaste team van monteurs plaatst iedere keuken met uiterste precisie en zorgt ervoor dat het geheel volledig aangesloten is zodat je dezelfde avond al kunt genieten van jouw nieuwe keuken!

Wie zijn wij?

Over Ons

Toine Vink

Creatieve duizendpoot, al  ruim 30 jaar in het vak en leert nog steeds elke dag bij.

Kan niet staat niet in zijn woordenboek en denkt altijd een stap verder.

Creatief en een echte luistervink, waardoor hij samen met jou altijd tot het beste (keuken)ontwerp voor in jouw woning en (gezins)situatie komt!

Over Ons

Dianne Vink

Als eigenaresse houdt Dianne zich voornamelijk bezig met de bedrijfsvoering en het financiële plaatje.

Zij zorgt ervoor dat de gemaakte ontwerpen realiteit worden, zodat jij als klant jaren kunt genieten van je droomkeuken!