Over ons - Vink Keukens - Uw Keukenspeciaalzaak in Molenhoek
Vinkje Wit
Persoonlijke begeleiding
Vinkje Wit
Plaatsing met uiterste precisie
Vinkje Wit
Volledig passend en direct gebruikersklaar
Welkom bij

Vink, Vormgeving in Keukens!

Lees hier alles over ons bedrijf.

VINK, Vormgeving in Keukens

Met ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen van kwaliteitskeukens vinden wij altijd
een passende oplossing voor iedere ruimte. 

Wie kiest voor een keuken van Vink, Vormgeving in Keukens, kiest voor een persoonlijke keuken op maat. De uitgekozen keuken is tot in de kleinste details de perfecte vertaling van het individuele wensenpakket van u als klant. Daarom is uw keuken van Vink, Vormgeving in Keukens anders dan alle andere keukens. Qua ontwerp en indeling, qua materiaalkeuze, qua kleurstelling, qua apparatuur, qua gebruikscomfort en dus
qua gevoel en beleving….

Over Ons

Persoonlijke benadering, hoogwaardige service

Vink, Vormgeving in Keukens is als volledig zelfstandige keukenzaak aangesloten bij de overkoepelende organisatie MHK, de grootste inkooporganisatie van zelf-standige keukenspecialisten in Europa, voor u als klant het voordeel: de scherpe prijs-/kwaliteitverhouding die wordt aangeboden. Vink, Vormgeving in Keukens heeft alle voordelen van een kleinschalige onderneming waar persoonlijke benadering, ervaring, enthousiasme, eerlijk advies en een hoogwaardige service hoog in het vaandel staan.

Keukens in alle stijlen

Over ons team: wij werken samen met een vast team van professionals zodat wij u geheel kunnen ontzorgen; van het verwijderen van uw huidige keuken tot het aanleggen of verleggen van leidingen, stukadoren alsmede vloer-, tegel- en electrawerk. Dit alles kunnen wij u uit handen nemen door het inschakelen van onze professionals!
Keukens in alle stijlen en uitvoeringen, van klein tot groot en voor de kleine tot grote beurs.
Ons motto luidt dan ook “niet duurder, wel beter!”

Graag tot ziens bij Vink, Vormgeving in Keukens

“Goede ideeën zijn zeldzaam!”
Toine Vink