RUIMTE VOOR HET ESSENTIËLE - Vink, Vormgeving in Keukens
Favicon
Vinkje Wit
Persoonlijke begeleiding
Vinkje Wit
Plaatsing met uiterste precisie
Vinkje Wit
Volledig passend en direct gebruikersklaar

Vrijdag 12 januari & zaterdag 13 januari zijn wij gesloten. 16 januari staan wij graag weer voor u klaar! 

Ruimte Voor Het Essentile
Ruimte Voor Het Essentile
Ruimte Voor Het Essentile
Ruimte Voor Het Essentile
Ruimte Voor Het Essentile
Ruimte Voor Het Essentile
Ruimte Voor Het Essentile

RUIMTE VOOR HET ESSENTIËLE

Met geometrische vormen, duidelijke lijnen en rustige kleuren biedt deze open plattegrond een ideale oase van rust – zowel visueel als voor het dagelijkse samenzijn in de leefruimte. Het wordt gekenmerkt door een reductie tot de essentie zonder dat expressieve details worden opgeofferd.

In dit LEICHT-plan getuigt de royale keuken uit de PRIMO-designlijn, die in de linker wand van de ruimte is ingebouwd, van een geraffineerde planning. Met greeploze kasten, open rekken, elektrische apparaten, werkblad en spoelbak, lijkt het op te gaan in de omringende muur. Daardoor wijkt het optisch af en lijkt de kamer groter. Een effect dat nog wordt versterkt door de rustige bruine hout-look oppervlakken. PRIMO, FENIX en ROCCA uit het LEICHT programma zorgen aan de buitenkant voor een harmonisch en exclusief beeld, dat aan de binnenkant van de keukenmeubelen door puristische onderstellen in edel carbongrijs wordt voortgezet.
Centraal geplaatst, een opvallend keukenblok met geïntegreerde kookplaat en een aangrenzende eethoek strekt zich parallel ervoor uit - een zowel architectonisch als communicatief element dat koken en eten op een slimme manier combineert. Het tafelblad in de eethoek sluit aan bij de donkerbruine oppervlakken van de keuken, terwijl de fronten van de keukenblokken, die ook greeploos zijn, zijn uitgevoerd in fossielgrijs - een rustige, puristische tint waarvan de elegante terughoudendheid de kalme en heldere uitstraling van dit keukendesign onderstreept. Het FENIX-programma overtuigt hier met zijn supermatte oppervlakken, die voor een aangenaam gevoel zorgen. Het massieve ROCCA werkblad in marmerlook creëert een harmonieus kleurenevenwicht met de donkergrijze tint, net als de met warmgeel beklede zitmeubelen en de glazen lamp.Aan de rechterkant van de kamer geeft de keukenruimte uit op een terras met levendige architectuur. De warme stenen muur zorgt voor privacy, maar blokkeert niet volledig het dwalende uitzicht op de omgeving. Het licht stroomt door de glazen terrasdeuren naar binnen, waardoor de kamer nog uitnodigender wordt.