LEICHT Industrial - Vink, Vormgeving in Keukens
Favicon
Vinkje Wit
Persoonlijke begeleiding
Vinkje Wit
Plaatsing met uiterste precisie
Vinkje Wit
Volledig passend en direct gebruikersklaar

Vrijdag 12 januari & zaterdag 13 januari zijn wij gesloten. 16 januari staan wij graag weer voor u klaar! 

LEICHT Industrial

LEICHT Industrial

Onze LEICHT industrial keuken heeft technisch-moderne stijl  die zicht verbindt met een luchtige, spontaan aandoende opstelling van individuele modules.

Deze keuken ziet eruit alsof hij vanuit de situatie is ontworpen en geeft een urban levensgevoel. Als verbindend vormgevingselement vat de achterwand de verschillende keukenelementen visueel samen. En verleent de planning warmte en behaaglijkheid dankzij een discrete maar toch levendig ogende houtoptiek. Daarbij zorgen het nieuwe metaalachtig glinsterende oppervlak METEA en het fijne raster van het vrij configureerbare open schappensysteem Fios, voor het typische industriële loftkarakter van dit ruimteconcept. Bovendien accentueren ze het strakke lineaire effect en zorgen ze voor aantrekkelijke visuele spanningsmomenten.

Vragen over deze keuken? Of een andere vraag aan ons professionele team? Wij zijn voor u klaar. Neem contact op en maak een afspraak.


LEICHT INDUSTRIAL | OPEN KEUKENPLANNING MET INDUSTRIËLE CHARME

Onze LEICHT industrial keuken heeft technisch-moderne stijl  die zicht verbindt met een luchtige, spontaan aandoende opstelling van individuele modules. Deze keuken ziet eruit alsof hij vanuit de situatie is ontworpen en geeft een urban levensgevoel. Als verbindend vormgevingselement vat de achterwand de verschillende keukenelementen visueel samen. En verleent de planning warmte en behaaglijkheid dankzij een discrete maar toch levendig ogende houtoptiek. Daarbij zorgen het nieuwe metaalachtig glinsterende oppervlak METEA en het fijne raster van het vrij configureerbare open schappensysteem Fios, voor het typische industriële loftkarakter van dit ruimteconcept. Bovendien accentueren ze het strakke lineaire effect en zorgen ze voor aantrekkelijke visuele spanningsmomenten.

Vragen over deze keuken? Of een andere vraag aan ons professionele team? Wij zijn voor u klaar. Neem contact op en maak een afspraak.