Corona-update - Vink, Vormgeving in Keukens
Favicon

Corona-update

 

Het coronavirus houdt ook ons in de greep. De gezondheid van jullie als klanten, maar ook die van onszelf heeft onze hoogste prioriteit en daarom houden wij de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten. De komende tijd blijft onze showroom geopend, maar zullen wij alleen op afspraak werken. Hierbij willen wij jullie vragen om bij klachten als verkoudheid, hoesten of koorts contact met ons op te nemen, zodat wij een nieuwe afspraak kunnen inplannen of tot een andere oplossing kunnen komen. Zijn er vanuit onze kant dergelijke klachten, dan zullen wij vanzelfsprekend ook contact met jullie opnemen. Telefonisch en per e-mail blijven wij natuurlijk gewoon bereikbaar. Dank voor jullie begrip en wij wensen iedereen een goede gezondheid toe!

Hartelijke groeten,

Team Vink Vormgeving in Keukens

 

- UPDATE-

15-12-2020

Onze showroom is van 15 december tot en met 18 januari helaas gesloten. Wel zijn wij nog telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Mocht u toe zijn aan een nieuwe keuken en hiervoor een afspraak wensen in te plannen, bel of mail ons dan gerust. Samen zullen wij dan kijken naar de mogelijkheden.

Mocht u reeds een afspraak gepland hebben staan in de genoemde periode, dan zullen wij contact met u opnemen.

Blijf gezond,

Team Vink Vormgeving in Keukens